Varm fleece

Når det kommer til det varmeste hjemmeklærmaterialet, er det første du tenker på, fleece. Spesielt i høst- og vintersesongen er plysjteksturen spesielt hudvennlig, så varm at du ikke vil ta den av.

Spesielt i Guangzhou, hvor det er kaldere innendørs enn utendørs, kan du i grunnen overleve vinteren med en polar fleecejakke, og materialet i fleece er relativt lett og tynt, noe som kan låse temperaturen uten at du føler deg tung.

Denne typen konvensjonelle stoff for hjemmeklær er også veldig egnet som en samlokalisering for daglige reiser. Det gir ikke folk en følelse av avstand som andre high-end moter. Tvert imot føles den mer hjertelig og behagelig å se på.

Det er også mange valg i stil. Menn kan velge hettegensere eller fleecejakker, som er moteriktige verktøy med konkave former. Sammen med en behagelig touch og beige toner er varme menn førstevalget.

Hvis du vil ha på deg både hjemme og ute, kan du velge den grunnleggende runde halsen. Den enkle formen er veldig hjemmekoselig og behagelig å ta på. Det er et godt valg å legge seg hjemme eller lage en frokost.

Vil du ut på tur og shoppe, kan du gå direkte ut med kåpe.

Fargene på herremodeller er generelt nøytrale, og fargene er varme og enkle å matche. I tillegg til de klassiske fargene, har damemodellene også en øm rosa, som vil glede jenter.


Innleggstid: 12. november 2021

Be om et gratis tilbud